Mylène schrijft een excuusbrief voor Jessie

Mylène schrijft een excuusbrief voor Jessie

Nieuwe bewoonster Mylène zit druk te schrijven in de silo en Christel vraagt wat ze aan het doen is. Mylène moet lachen en ze legt uit dat ze een excuusbrief voor Jessie aan het schrijven is. Ik heb een keer mijn middelvinger opgestoken glimlacht ze. Het spijt me dat jij mijn middelvinger het gevoel gaf dat hij opgestoken moest worden leest Mylène voor. Christel moet lachen. Wat later is de excuusbrief klaar en Mylène loopt er mee naar Jessie. Heb je spijt vraagt Jessie en hij probeert niet te glimlachen. Ja, enorm probeert ze serieus mogelijk te antwoorden. Het spijt me, Jessie benadrukt ze. Jessie neemt plaats in de silo en hij begint de brief te lezen. De serieuze blik van Jessie verandert al snel in een glimlach en al snel moet hij lachen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Peter at 13:20

    Net als Billy vroeger binnenkwam zgn voor Ruud maar voor Jessie ging, komt ook Mylène voor Jessie binnen. Ben ik nu de enige die dit ziet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *