Hiske maakt een afspraak achter Jessie zijn rug om

Hiske maakt een afspraak achter Jessie zijn rug om

Morgen hebben Merel en Jessie een date, echter weten zij dit zelf nog niet en moet dit geheim blijven. Om de date toch van wat luxe te voorzien moeten Christel en Hiske, Jessie en Merel zien te omzeilen bij het doen van een bestelling. Zo makkelijk gaat dit nog niet. Dit omdat alle bestellingen via de computer te traceren zijn en Hiske kan Jessie niet zomaar vragen om geld. Ze besluit daarom Rob te bellen zodat ze samen een plan kunnen bedenken. Rob stelt voor dat Hiske een briefje maakt met wat ze wil bestellen en dat ze dit lijstje vandaag bij Rob in zijn hand moffelt als hij langskomt. De twee bespreken ook hoe de spullen geleverd moeten worden en wat ze tegen Merel en Jessie zeggen wanneer ze achterdochtig worden. Zal het plan slagen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *