Christel wil een violist regelen voor de date van Merel en Jessie

Christel wil een violist regelen voor de date van Merel en Jessie

Hiske en Christel ontfermen zich over de date van Merel en Jessie die voor het tweetal geheim is. Eerder heeft Hiske een afspraak gemaakt met Rob over de boodschappen maar daarmee is het voor Christel nog niet luxe genoeg. Ze wil dat de date romantisch wordt en besluit daarom Nico te bellen met de vraag of hij nog een violist weet die wil langskomen. Nico weet niet zeker of hij dit voor elkaar gaat krijgen maar beloofd haar wel zijn best te doen. Christel zal Nico eind deze middag terugbellen om te vragen hoe het ermee staat. Hij gaat het proberen juicht Christel wanneer ze de telefoon ophangt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *