Gerrit en Jens zijn benieuwd naar Mylène haar intenties in Utopia 2

Gerrit en Jens zijn benieuwd naar Mylène haar intenties in Utopia 2

Terwijl Jens en Gerrit samen in de Mongoolse tent zijn, hebben ze het over de mogelijke intenties van Mylène. De twee mannen hebben het idee Mylène een beetje afstand probeert te houden van Gerrit. Jens vraagt zich af of dit misschien komt omdat ze Gerrit al kent en daarom de andere bewoners wil leren kennen. Gerrit denkt op zijn beurt dat ze een bewijsdrang heeft omdat ze voor haar binnenkomst misschien naar de pers dingen heeft uitgesproken die ze nu na moet komen. En is benieuwd wat er door haar hoofdje gaat en stelt Jens daarom voor om haar samen vanmiddag te gaan interviewen. Van Utopiaan tot Utopiaan. Dan ga ik haar echt even hard aanpakken gaat Gerrit enthousiast verder. Jens lijkt het idee ook wel te zien zitten. Ik wil precies weten wat ze hier komt doen, wie ze is, hoe ze het hier gaat rocken en waarom ze mij met rust laat vervolgt Gerrit. Heerlijk antwoordt Jens enthousiast aan het einde van het gesprek. Wordt vervolgt dus!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *