Shelley bespreekt de geld pizza discussie met Adriaan

Shelley bespreekt de geld pizza discussie met Adriaan

Gisteren hadden de bewoners een vergadering waar Adriaan niet bij was, toch heeft Jessie een opmerking gemaakt dat om Adriaan gaat. Jessie wil namelijk dat er een compensatie komt voor Adriaan wanneer hij besluit om geen pizza te bestellen met de groep. Jessie vindt het schappelijk als Adriaan het geld krijgt dat de bewoners aan een pizza uitgeven, maar daar waren de bewoners het niet over eens. Ook vinden ze het vreemd dat Adriaan opeens geld wil terwijl hij dit juist nooit wilde. De bewoners besluiten dit dan ook met Adriaan zelf te bespreken en vandaag is die dag. Terwijl Adriaan bezig is in de bakkerij spreekt Shelley hem aan. Dat had ik niet van jou verwacht zegt ze over dat Adriaan geld wil voor de pizza die hij niet besteld. Maar ik had ook niet verwacht dat de groep pizza’s gaat bestellen als er genoeg eten is gaat hij verder. En legt uit dat hij veranderd is van mening. Het gaat me ook niet om het geld. Mensen laten zich belonen in de vorm van een pizza maar ik hoef geen pizza en word dan benadeeld legt hij uit die zich overgeslagen voelt. Daarnaast zegt hij zijn zakgeld ook niet op te willen maken aan iets maar zijn overgebleven geld te willen doneren aan een goed doel. Ik koop hier niets voor mezelf benadrukt hij. Shelley geeft ook aan dat ze het raar vindt dat Jessie Adriaan zijn mening moet verkondigen tegenover de groep. Daar lijkt Adriaan het mee eens te zijn. Het was ook niet mijn bedoeling geweest dat Jessie dat voor mij ging vertellen voegt hij eraan toe. Jij kan echt makkelijk voor jezelf op moet komen dus dan snap ik niet dat hij dat moet doen reageert Shelley tot slot.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *