Shelley houdt er rekening mee dat Mylène en Gerrit mogelijk naar elkaar toe groeien

Shelley houdt er rekening mee dat Mylène en Gerrit mogelijk naar elkaar toe groeien

Terwijl Adriaan en Shelley nog staan na te kletsen over dat Adriaan geld als beloning wil in plaats van pizza, begint hij een nieuw onderwerp aan. Heb je al gesproken met die nieuwe vraagt hij aan Shelley. Nee antwoordt ze, nog niet. Wn geeft aan dat ze best een gesprek met Mylène aan wil gaan maar dat het er nog niet van is gekomen. Shelley wil weten wat hij van haar vindt. Wel een leuk meisje antwoordt Adriaan. Toch wil hij weten waarom Shelley en Mylène nog niet met elkaar gepraat hebben. Waarom denk je reageert Shelley sarcastisch. Waarom denk je herhaalt ze nogmaals fel. Door je vriend? lacht Adriaan terug. Ik vind het heel ingewikkeld allemaal gaat Shelley verder. Maar Adriaan weet niet waar ze het over heeft. Weet je niet wat er gebeurd is met Valentijnsdag? vraagt ze Adriaan, doelend op de romantische avond die ze heeft beleefd met Gerrit. Shelley vertelt Adriaan vervolgens over haar Valentijnsdag. We hebben niets sluit ze het verhaal af. Jullie hebben dus wel iets reageert Adriaan. Je kunt zoveel spreken, maar het zijn de daden die er toe doen voegt hij eraan toe. Het is heel moeilijk als je een zwak voor iemand hebt praat Shelley haar daden goed. Al met al geeft ze toe dat ze ermee moet dealen dat Gerrit en Mylène wellicht naar elkaar toe gaan trekken. Daar moet ik doorheen. Hoe k*t en vervelend dat ook gaat zijn, ik wil niet weg eindigt ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *