Christel en Hiske schakelen de hulp in van Gerrit voor de date van Merel en Jessie

Christel en Hiske schakelen de hulp in van Gerrit voor de date van Merel en Jessie

Christel en Hiske organiseren in het geheim de date van Merel en Jessie maar zij hebben hiervoor alleen nog een locatie nodig. De Mongoolse tent kunnen ze alleen reserveren als Gerrit hier zijn toestemming voor geeft en daarom besluiten de twee dames hem mee te nemen in hun plan. Wanneer ze hem vertellen over de date van Jessie en Merel gelooft Gerrit zijn oren niet en vindt hij het een heel leuk initiatief. Hij helpt zijn mede bewoners graag een handje mee. Hiske vraagt of ze morgenavond de tent mogen gebruiken. Ik vind het prima antwoordt Gerrit. Dit betekent wel dat de tent leeg geruimd moet worden op een manier dat Jessie en Merel niks doorhebben. Hiske laat weten dat Merel het namelijk wel al een klein beetje door heeft. Ze weet niks maar ze heeft wel toegegeven dat ze een date heel leuk zal vinden geeft Hiske verder aan. Wanneer Gerrit de twee vraagt of Merel verliefd is op Jessie dan wil Hiske daar geen antwoord opgeven. We zien wel wat glinsters antwoordt Christel mysterieus. We weten dat ze hem interessant vindt zegt Hiske. Merel is gewoon verliefd op Jessie dringt Gerrit aan. Ja lacht Hiske. Zou Merel echte gevoelens hebben voor Jessie?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Ria at 09:38

    Waarom moeten deze twee in de mo ngoolse tent wat zijn ze meer dan de andere Vorige week zaten er nog zes in de plastic koepel.Zo voelt hi zich helemaal de directeur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *