Gerrit nodigt Mylène uit voor zijn interview

Gerrit nodigt Mylène uit voor zijn interview

Gerrit heeft samen met Jens bedacht om Mylène te gaan interviewen over haar intenties in Utopia 2. Hij wil namelijk weten waarom zij de afstand tussen hen bewaard en waarom ze naar Utopia 2 is gekomen. Wanneer Mylène in de keuken van de silo aan het werk is, spreekt Gerrit haar aan. En zegt haar dat hij haar wil interviewen. Waar gaat het interview over? vraagt de nieuweling nieuwsgierig. Over alles en nog wat antwoordt Gerrit vaag terug. Met z’n tweeën vraagt Mylène nieuwsgierig. Ja zegt Gerrit, dus bereid je maar voor. Mylène vindt het goed maar vindt het wel spannend. Rond 15:00 uur sluit Gerrit af. Wordt vervolgt….

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *