Gerrit heeft een aantal pittige vragen voor zijn ex tijdens een interview

Gerrit heeft een aantal pittige vragen voor zijn ex tijdens een interview

Gerrit heeft Mylène uitgenodigd voor een interview. Met z’n tweeën nemen ze plaats aan de bankjes aan de andere kant van de vijver. Gerrit heeft beloofd dat het een kritisch interview zal worden en langzamerhand wordt Mylène dan ook een beetje zenuwachtig. Gerrit laat weten dat hij erachter wil komen wat Mylène komt doen en wie ze is. Mylène probeert de vragen zo serieus mogelijk te beantwoorden maar ze kan Gerrit niet altijd serieus nemen. Terwijl Mylène Gerrit zijn vragen braaf beantwoordt schrijft Gerrit mee met haar antwoorden. De twee worden even gestoord door assistent Jens die een glaasje spraakwater komt brengen. Al snel komt Gerrit op de vraag wat Mylène komt doen in Utopia 2. Ze antwoordt dat dit te maken heeft met een stukje zelfreflectie en persoonlijke ontwikkeling. Al snel komt het onderwerp op Gerrit. Heb je rekening gehouden met de gevoelens van je ex vraagt hij in de derde persoon aan Mylène. Mylène geeft aan dat ze hier wel bij stil heeft gestaan maar dat ze na een aantal gesprekken toch besloten heeft om naar Utopia te komen. Maar het was niet mijn bedoeling om hem terug te krijgen of zijn leven hier te vergallen benadrukt ze. Ze vindt ook dat haar ex goed omgaat met haar komst.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *