Jens vraagt aan Shelley wat ze van Mylène vindt

Jens vraagt aan Shelley wat ze van Mylène vindt

Gerrit is druk bezig met interviewen van Mylène, terwijl Shelley en Jens van een afstandje naar hen kijken. Wat vind je ervan? Heb je al met Mylène gepraat? vraagt Jens dan. Shelley schudt haar hoofd maar geeft aan dat ze wel nieuwsgierig is naar haar kant. Ze is wel open, dus ik denk dat je haar alles kunt vragen gaat Jens verder. Shelley knikt maar geeft aan dat ze het wel apart vindt dat ze de keuze heeft gemaakt om naar Utopia 2 te komen in de wetenschap dat haar ex hier rondloopt. Ik denk niet dat ze hier speciaal is voor Ger antwoordt Jens. Ik denk dat ze het een toffe plek vindt om zich te ontwikkelen voegt hij eraan toe. Shelley haalt haar schouders op. Ik weet het niet, ik moet eerst met haar praten gaat ze verder. En legt uit dat in het geval Gerrit een relatie met haar aan wil gaan, hij dat gewoon moet doet. Andersom hoop ik ook dat hij mij daar de vrijheid in geeft. Misschien krijg ik er wel struggles mee maar aan de andere kant is het belangrijk dat hij gelukkig is. Jens knikt maar denkt dat het wel moeilijk is om te zien. Shelley schudt haar hoofd. Nee, ik vind het nu niet lastig om te zien benadrukt ze. Wat denk je dat er gaat gebeuren? Denk je dat iemand een poging gaat wagen? vraagt Jens. Shelley knikt en denkt dat Gerrit dat gaat doen. Ik denk ook dat Mylène daar op in gaat. En verzekert dat ze hier al op is voorbereid. Misschien gaat het me pijn doen, maar dan moet ik ermee dealen. Jens knikt. En stel dat ze er niet op in gaat en hij vervolgens weer naar jou komt? Shelley lacht. Nee, als hij het eenmaal bij haar heeft geprobeerd, ben ik er definitief klaar mee. Zeker weten eindigt ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *