Mylène legt aan Jessie uit wat er fout ging in haar relatie met Gerrit

Mylène legt aan Jessie uit wat er fout ging in haar relatie met Gerrit

Jessie en Mylène zitten op een bankje op het Utopia 2 terrein wanneer Gerrit ter sprake komt. Waar is het nou precies misgegaan tussen jullie? vraagt Jessie. Mylène legt uit dat ze elkaar al een lange tijd kennen en een tijdje met elkaar hebben gezeten. Toch hebben ze er nooit het stempel relatie op gedrukt. Het ging een beetje op en af. Dan hadden we weer weinig contact, dan weer veel voegt ze eraan toe. En vertelt verder dat ze later ging werken in Groningen en daar een jongen ontmoette. Vervolgens begon ik hem steeds wat leuker te vinden en hebben we gezoend. Toen ik het erna aan Gerrit vertelde, was hij er kapot van. Volgens haar hebben ze erna gesprekken gevoerd, waaruit naar voren kwam dat ze eigenlijk ook nooit een officiële relatie gehad hadden. Jessie knikt. Je bent dus niet echt vreemdgegaan maar ook niet echt trouw gebleven? Mylène denkt na. Ik wist niet wat ik aan hem had. Erna heb ik het direct gezegd. Jessie begint te lachen en geeft aan dat hij nieuwsgierig was. Als je wilt dat ik niets zeg, houd ik mijn mond eindigt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *