Jessie en Mylène doen er alles aan hun winst te verzekeren

Jessie en Mylène doen er alles aan hun winst te verzekeren

Jessie en Mylène zijn druk in de weer om sneeuw in een kruiwagen te gooien als Adriaan aan komt lopen. Ik heb gewed dat het blijft liggen hoor, zegt de mannelijke bewoner. Jessie knikt. Ik ook, maar ik leg even wat in de vriezer. Voor de zekerheid. Adriaan begint te lachen. Dat is niet nodig, dit is zo’n grote klomp. Dit blijft wel een week liggen. Jessie geeft aan dat hij Adriaan voor geen meter vertrouwt. Hierop wandelen Jessie en Mylène richting de vriezer. Oké, dit is ons geheim.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *