Franny en Shelley praten over Gerrit en Mylène

Franny en Shelley praten over Gerrit en Mylène

Franny en Shelley zitten in de Mongoolse tent wanneer Gerrit ter sprake komt. Ik denk dat er wel iets gaat gebeuren met Mylène. Franny knikt en vraagt zich af of ze weet waarom het uit is gegaan tussen hen. Nee, zegt Shelley. Maar mijn gevoel zegt dat ze is vreemdgegaan. Ze is wel een flirt. Franny knikt. Ze is wel veel met Jessie. Shelley denkt toch dat ze Gerrit nog leuk vindt. Wat zou je ervan vinden als ze weer bij elkaar zouden komen?, zegt de vrouwelijke bewoonster. Ik moet ermee dealen, zegt Shelley. Misschien doet het pijn, maar dan is het maar zo. Franny denkt niet dat de twee een relatie krijgen, maar ziet wel een kans dat er iets gaat gebeuren. Hij is altijd gek op jou geweest.
Wat vind je van haar?, vraagt Franny even later. Shelley is van plan om nog met haar te praten. We hebben nog helemaal niet met elkaar gesproken. Franny knikt. Vind je het niet awkward? Shelley lacht. Eigenlijk zit Gerrit in een chille positie. Hij heeft twee vrouwen hier rondlopen. Ik ben benieuwd hoe het gaat lopen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 2.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *