Jens ziet een date met Truus niet zo zitten

Jens ziet een date met Truus niet zo zitten

Zojuist heeft Franny Jens geblinddoekt en samen lopen ze in de richting van de Mongoolse tent. Jij droomt van een date, toch?, zegt de vrouwelijke bewoonster. De mannelijke bewoner begint te lachen. Wie is het? Franny vertelt dat Shelley een date voor hem heeft geregeld en ze er nu naar toe gaan. Ik ga je neerzetten op een stoel, maar je mag nog niet kijken. Even later loopt Shelley de tent binnen met twee borden eten in haar handen. Doe je blinddoek maar af, je hebt een date met Truus,  roept de vrouwelijke bewoonster. We komen om de vijf minuten even langs om te kijken hoe het eraan toe gaat. Jens begint te lachen. Ik kan niet praten met een paspop, zegt de mannelijke bewoner. Dit is geen droomdate. Shelley lacht en stelt voor dat zij er anders bij komt zitten. Dan is het wel echt een droomdate, zegt Jens. Oké, doen we dat, zegt de vrouwelijke bewoonster.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *