Mylène voelt zich buitengesloten en uit haar frustraties

Mylène voelt zich buitengesloten en uit haar frustraties

Mylène en Adriaan staan op de werkplaats wanneer de vrouwelijke bewoonster haar gevoelens uit. Ik kan me niet heugen dat ik iets verkeerds heb gezegd. De mannelijke bewoner knikt, maar denkt dat ze als een bedreiging wordt gezien. Bijvoorbeeld Merel. Alle mannen waren een beetje met haar aan het flirten, maar toen kwam jij binnen. Dan denkt ze misschien dat ze haar status verliest. Mylène vindt het vreemd, omdat ze Merel juist heel tof vindt. Ik vind het gewoon jammer. Even later komt Jessie er ook bij staan en vraagt wat er aan de hand is. Ik word helemaal niet door de vrouwen aangesproken,  zegt Mylène. Misschien doen ze dat niet bewust, antwoordt Jessie. Adriaan denkt dat het een kwestie van tijd is. Hoe zal dit aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *