De Chinese nieuwjaarsmarkt in Utopia 2 is begonnen

De Chinese nieuwjaarsmarkt in Utopia 2 is begonnen

Hiske roept alle bewoners bij elkaar geroepen om nog een keer de taken voor de Chinese nieuwjaarsmarkt door te spreken. Ze legt uit dat Adriaan en Brandon bij de patatkraam zullen staan, Franny en Timothy bij de hamburgers, Jens bij de munten, Lotus bij de bar, Erik en Shelley doen de merchandise, Mike en Gerrit zijn verantwoordelijk voor de pollies, Jessie doet de loempia’s, Brenda gaat knippen en Hiske en Christel doen de Maria’s Pleur. Merel is runner, dus die kan helpen waar dat nodig is voegt ze eraan toe. En vervolgt haar verhaal dat de markt om 18.00 is afgelopen, waarna ze snel moeten opruimen omdat ze ’s avonds het feestje van Merel hebben. Het is rottig weer maar laten we alsnog gaan rocken vandaag. We gaan lekker knaken verdienen! Niet veel later is de Chinese nieuwjaarsmarkt officieel van start gegaan. De bewoners staan klaar achter hun kramen, de dansers starten met de drakendans en de allereerste bezoekers lopen het terrein op. Zal de markt een succes worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 26    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *