Gerrit vertelt over zijn nacht met Shelley

Gerrit vertelt over zijn nacht met Shelley

Wanneer Gerrit samen met Christel in haar huisje zit vraagt Christel hem om met de billen bloot te gaan over een gerucht dat ze heeft gehoord. Heb je met Shelley geslapen? Gerrit begint ongemakkelijk te lachen en antwoordt daarna volmondig ja. Heb je gekust vraagt Christel verder. Ook dit moet Gerrit bekennen. Oh nee Ger reageert Christel. Maar je krijgt niks met haar? Alsjeblieft? voegt ze eraan toe. Gerrit geeft aan dat hij daar ook niet op zit te wachten en dat niet van plan is. Christel geeft aan dat Shelley hem helemaal gek maakt als hij nu weer wat met haar begint. Gerrit stelt haar gerust. Het werkt niet meer, het heeft ook nooit gewerkt benadrukt hij. Dus het is friends with benefits? lacht Christel. Gerrit weet op zijn beurt dat zo net nog niet maar geeft aan dat hij niet weer aan een relatie gaat beginnen. Nee, echt niet Ger, please smeekt Christel hem. Het gaat niet werken, het werkt gewoon niet tussen jullie benadrukt ze. Gerrit laat weten dat hij het daar mee eens is maar dat hij na de nederlaag van gisteren gewoon even haar steun nodig had. Gadverdamme schreeuwt Christel. Gerrit verzekert dat hij geen kriebels voor haar voelde en het station van verliefd zijn voorbij is. Maar blijft dat ook zo?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 112    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *