Jarige Merel ontvangt familie en vrienden in Utopia 2

Jarige Merel ontvangt familie en vrienden in Utopia 2

Jarige Merel krijgt vandaag haar familie en vrienden op bezoek. Vol spanning staat ze met een aantal mede bewoners voor de poort te wachten. Lang zal ze leven, in de gloria klinkt het zodra de poort open gaat. Merel springt allereerst haar moeder in de armen. Hoewel ze heel blij is om haar familie en vriendinnen te zien, heeft haar moeder ook iets voor haar wat voor grote tranen zorgt bij haar. Nog niet zo lang geleden is het hondje van Merel overleden en daarom heeft de moeder van Merel een hangertje met de as van haar hondje voor haar laten maken. Op deze manier kan Merel haar hondje toch dicht bij zich houden in Utopia 2. Maar laten we het er maar niet over hebben, want het verpest je hele dag zegt haar moeder wanneer ze de tranen over haar dochters wangen ziet rollen. Ook de broer van Merel is zichtbaar aangedaan door het verlies en kan zijn tranen niet meer bedwingen. Merel geeft hem een dikke knuffel. Hierna neemt ze haar familie mee naar haar huisje om samen met hen haar verjaardag te vieren. Het belooft een leuke dag voor Merel te worden!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 47    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *