Er zijn problemen met de B&B, waar moeten de bewoners slapen?

Er zijn problemen met de B&B, waar moeten de bewoners slapen?

Een aantal bewoners verzamelen zich in de silo en gaan zitten om te praten over de B&B. Er is de laatste tijd veel onrust over waar iedereen moet slapen als er B&B gasten komen overnachten. Nu is het probleem dat de bezoekers van vandaag graag twee losse eenpersoonsbedden willen en nu zijn daar meningsverschillen over. Mylène bijvoorbeeld vindt dat deze voorkeur uitgevoerd moet worden, zeker met wat ze ervoor betalen. Maar Jessie denkt daar anders over. Een voorkeur kun je geven maar dat betekent niet dat we het moeten uitvoeren zegt hij.

De discussie gaat zo even door en er worden verschillende opties gegeven. Eentje daarvan is dat de B&B gasten in Shelley haar huisje gaan slapen en dat zij dus ergens anders moet logeren. Shelley is het daar niet mee eens en loopt boos weg. Als er iemand is waar je niet op kunt rekenen is het Shelley maakt Jessie daarna als opmerking. Hiske lijkt nu best geïrriteerd en zegt dat de bewoners zich erg kinderachtig gedragen. Merel zegt dat ze haar bed wel wil afstaan, zodat de bezoekers in de boot of in het huis van Jens en Mylène kunnen slapen. Maar dan wil ik ook van niemand hier meer gezeik horen over de B&B vervolgd ze geïrriteerd. En is eigenlijk helemaal niet blij met deze oplossing en loopt naar buiten om stoom af te blazen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 28    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Ria at 08:33

    Ik snap er helemaal niets meer van de mensen die komen B B en kijken toch ook TV en zien toch dat ze erniets voor over hebben om het naar de zin te maken Ja het geld kunnen ze wel gebruiken kunnen ze blijven drinken en kleren kopen wat een maatschappij.Het zal me benieuwen het zal wel weer de blauwe balk worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *