Merel is klaar met de hypocriete mensen, ze vindt dat er meer gedaan moet worden

Merel is klaar met de hypocriete mensen, ze vindt dat er meer gedaan moet worden

Ik ben zo klaar met al deze hypocriete mensen hier binnen zegt Merel terwijl ze aan komt lopen. Iedereen kan kapotvallen hier voegt ze eraan toe. Alexandra vraagt vervolgens of het over de B&B gaat, waarop Merel antwoordt dat het inderdaad over de B&B gaat. Ze vindt dat iedereen denkt dat het hier een hotel is. Iedereen doet hier geen flikker, maar wel een grote mond hebben als ze de B&B hier zijn. Ik word hier zo boos van gaat ze verder. En loopt daarna richting Franny, waar ze haar hart kan luchten. Franny vindt ook dat Alexandra veel duidelijker moet zijn en dat zij ook wel eens eerder haar bed uit mag voor een B&B. Franny luistert aandachtig naar Merel en geeft haar groot gelijk. Vind jij ook dat er meer voor de B&B gedaan moet worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 74    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *