Jordie snapt de denkwijze van zijn mede bewoners niet meer

Jordie snapt de denkwijze van zijn mede bewoners niet meer

Er wordt bij Franny aangeklopt, ze doet open en het is Jordie. Hij is een beetje betreurd en komt naar binnen. Ik ben zo moe begint hij. Franny vraagt wat er aan de hand is en Jordie legt het uit, het gaat over de prioriteiten van het bouwen. Hij heeft het er moeilijk mee dat nooit iemand iets kan afbouwen voordat er tegelijkertijd weer aan iets anders begonnen wordt. Franny is het met Jordie eens. Net als toen met podiumvrees en dat zal waarschijnlijk ook met Love is Love gebeuren. Dat mensen met andere dingen bezig zijn waarvan je denkt, moet dat nu? zegt ze tegen Jordie. Hij komt er met zijn hoofd niet bij. De zijkant van de gym is al met een week uitgesteld en het moment dat er een druppeltje regen valt stopt iedereen er weer mee legt Jordie verder uit. Ook verteld hij dat Brandon er nu mee bezig was, maar er mee is gestopt omdat Andrea het idee had om een DJ tafel in de sportschool te maken. Hij snapt de denkwijze van zijn mede bewoners niet. En wil het gebouw gewoon afhebben. Hoelang zal het duren voordat de sportschool af is?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *