Hoe is de date van Jordie verlopen?

Hoe is de date van Jordie verlopen?

Jordie was zich afgelopen avond aan het voorbereiden in de caravan, want er kwam een date voor hem. Hij is al de hele dag zenuwachtig. Hij weet niet wat hij kan verwachten, het is namelijk gepland door Merel, Brandon en Dylan. De bezoeker komt naar binnen en Jordie stapt op hem af. De mannelijke bewoner houdt zijn hart vast, hij vind het super spannend. Zijn date heeft een leuk cadeautje voor hem meegenomen, een knuffeltje. Ik ga toch niet zo’n afgezaagd bosje bloemen meenemen zegt hij. Jordie geeft hem een rondleiding door Utopia 2 terwijl een aantal bewoners de rest van de date aan het regelen zijn.

Jordie zijn date komt ten einde. Nadat het tweetal eerst in het witte huisje samen heeft gezeten en zich daarna bij de groep heeft gevoegd in de silo is het nu tijd om uit elkaar te gaan. Ze nemen afscheid bij de zwarte poort en geven allebei aan het erg gezellig te hebben gehad. Als de poort weer dichtvalt spreekt Franny Jordie als eerste aan. Hoe was het? vraagt Franny enthousiast aan hem. Het was super gezellig, antwoordt Jordie. Hij legt uit hoe de avond is geweest. Ook Alexandra voegt zich bij het gesprek. Hij is lang gebleven! merkt Franny nog op. Over de toekomst is Jordie nog onzeker, ondanks dat hij het heel leuk vond.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 47    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *