Mylène ontdekt dat de geiten zijn uitgebroken

Mylène ontdekt dat de geiten zijn uitgebroken

Wanneer Mylène in de vroege ochtend haar tanden aan het poetsen is, ontdekt ze dat de geiten zijn uitgebroken. Mylène loopt vervolgens naar de slaapkamer van Dylan, Jordie en Brandon en vertelt het nieuws over de geiten. Dylan en Brandon proberen Mylène het zwijgen op te leggen, maar Mylène laat zich niet wegsturen. Dylan springt uit bed terwijl Mylène de geiten terugjaagt naar de boerderij. Dylan lijkt zichzelf bezeerd te hebben tijdens het terugzetten van de geiten, gelukkig schiet Mylène hem te hulp en verzorgt hem in de silo. De twee keren vervolgens terug naar bed.Wat gaat deze dag nog meer brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *