Ivan over het “krikken” in Utopia

Ivan over het “krikken” in Utopia

Ivan had gisteren een gesprek met Wilco over “krikken”. De beste man heeft er moeite mee dat er overal liefde bedreven wordt. Andere mensen moeten ook rekening houden met hem en wil zelfs in het cordwood huis gaan slapen…

Terwijl Gio, Wilco en Ivan de slaapkamer een beetje aan het opruimen zijn begint Wilco het gesprek met Ivan. Je kunt het niet hebben he, sinds anderhalve dag heb je niet meer gelachen tegen mij. Hoe komt dat? Hoe denk je dat dat komt kaatst Ivan  terug. Wilco denkt het wel te weten en antwoordt, ik denk dat Col er iets mee te maken heeft. Ja antwoordt Ivan, je slaat de spijker op zijn kop. Duidelijk zegt Wilco, je hebt nu toch geen andere kijk op mij he? Nee antwoordt Ivan en Wilco is blij om dat te horen. En dan begint Ivan over krikken, ga je dat op een gegeven moment ook hier doen? Wil jij dat vraagt Wilco door. En Ivan zijn antwoordt is duidelijk, nee absoluut niet. Dan doe ik het wel daar zegt Wilco en de heren geven elkaar een boks. Dat is praten jongen voegt Wilco eraan toe, dat is communicatie! Ivan zegt het niet netjes te vinden om naast elkaar te krikken. Maar ik ga als het cordwood house klaar is gewoon daar slapen. Ik ben er klaar mee! Nee dat kan niet antwoordt Wilco. Wie bepaald dat vraagt Ivan zich af. Ik denk de gemeenschap zegt Wilco. Volgens Ivan kan de gemeenschap de tering krijgen. Want als de gemeenschap een gemeenschap is dan houdt hij ook rekening met een ander. Ja zegt Wilco, maar we hebben niet allemaal dezelfde ideeën, idealen of ideologen. Dat zal best antwoordt Ivan maar op het moment dat jouw idealen mijn idealen in de weg zit, kun je daar best rekening mee houden. Ja zegt Wilco maar tussen rekening houden en totaal afstand doen van alles… Ivan onderbreekt hem en zegt dat het niet afstand doen is. Ik slaap ergens waar ik niemand tot last ben. Je kunt ook zeggen dan slaap je daar een nachtje oppert Wilco als idee. Dan hebben jullie krik ruimte vraagt Ivan. Ja antwoordt Wilco bij wijze van. Er worden zoveel hokken gebouwd en zoveel ruimte om te krikken, je kunt alle kanten op. Volgens Ivan is er geen probleem, Patrick slaapt ook overal. Wilco geeft hem daar wel gelijk in. Maar er moet wel geld verdient worden door deze ruimtes. Ivan weet wel dat hij met ramadan alleen gaat slapen, geen krikkende mensen om me heen. Op die fiets antwoordt Ivan, Gio is het ergst daar wordt je gek van. Nee zegt Ivan, die hebben ook hormonen en moet het allemaal zelf weten. Ja zegt Wilco dat is zo maar hij is wel toonaangevend de drukste. En hij verslind de ene na de ander. Hij flikkert ze er gewoon allemaal uit en pakt de volgende. Het is gewoon een mannelijke hoer! Zo hoort het ook aldus Ivan en Wilco vindt het ook goed hij heeft er ook de leeftijd voor. Daarna kletsen de heren nog even over het “krik leven” van Wilco wat in onderstaand filmpje te zien is. Zullen er conflicten ontstaan als Ivan in het cordwood huis gaat slapen?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 29    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
 1. jos at 13:17

  Utopia begint behoorlijk op de gewone maatschappij te lijken. Geld verdienen , BV’s, Winstdeling, oeverloos geroddel etc. Wat zijn de verschillen eigenlijk nog?

 2. lena at 01:17

  Nee Jan dat heet fatsoen. HIJ heeft ook toegegeven dat hij zelf in het begin fout was. Maar wat hij zegt is gewoon waar. Het is echt een h… bende. En hij verbied niemand wat. Maar hij wil het gewoon niet zien of meemaken. HIJ wil zelfs niet meer s,nachts naast nicolle slapen. Normen en waarden jan. Moet er niet aaan denken iedere avond krikkende konijnen naast me te horen of te zien. Totaal geen schaamte. De hele wereld kan meekijken. Kunnen ze net zo goed misschien pornofilms uitbrengen. Ze doen het uiteindelijk toch voor heel Nederland. Dus kun je er net zo goed iets mee verdienen.

 3. Druif at 13:20

  Nog een paar huisjes erbij met rode lampjes. Het is toch de ideale wereld die ze moeten neerzetten . Misschien hoort dat er ook wel bij. Kan iedereen die dat wil lekker zijn gang gaan , hoop alleen wel zonder zender en camera want voor mij hoeft dat niet. Als je niet eens het fatsoen kan opbrengen om jezelf op dat gebied in te houwen om het in een gemeenschappelijk vertrek te doen…. Dumpen die hele hap. Ga dan maar door met de helft van de mensen.

  • anneke at 14:31

   Dat schreef ik ook alleen een beetje netter dat ze hun niet schamen om die voor de camera dit doen en zeg niet van o we merken niks meer van de camera lijkt me sterk

  • Jeannet at 14:51

   Druif dat zijn wijze woorden. Ik ben het helemaal met je eens. Cordwood “afwerk-huisjes” compleet met de door jou geopperde rode herkennings-lampjes :-).

   Het betoog van Ivan is perfect, netjes en duidelijk aan Wilco uitgelegd.
   Super een dikke tien voor Ivan, die ontplooit zich steeds beter. Al langer is hij een inwoner die ik steeds meer ga waarderen.

   Toppie Ivan en vele inwoners moeten zich diep schamen en dragen erg bij aan de afgang van Utopia wat steeds meer een h**renhok wordt…. een sextopia! Bah!

   (ik mag het niet zeggen, maar kan het niet laten: dit is ook inkomsten genereren…… tattoo’s zetten in Utopia, fotosessies…. dan kunnen die Cordwood “afwerk-huisjes” ook voor inkomsten van buitenaf zorg dragen…..) Ah zo heb ik het toch netjes geformuleerd. 🙂

 4. anneke at 11:50

  Het begint nu echt een h*****kast te lijken wat wordt het een goor zootje ze kunnen beter 3 of 4 aparte kamers maken en daar dan geld voor vragen als een soort huur voor een nachtje wat zullen ze rijk worden nu iedereen het maar met elkaar ligt te rommelen.
  Kunnen ze geen rekening houden met andere de gene die preuts zijn die moeten aldoor maar kijken of luisteren als hun aan de gang zijn ze kunnen beter in plaats van een sap kuur een week onthouding voor stellen

 5. Jan at 09:49

  Ik kan mij nog herinneren dat ivan een van de eerste was die met Vanessa “aan de slag” ging.
  Begin ivan steeds meer een asociale kerel te vinden die denkt dat iedereen zich maar aan hem aan moet passen. Toch een cultuurprobleem in zijn genen ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *