Jens wil zijn excuses aanbieden tegenover Shelley, zes stemmen was misschien wat te heftig

Jens wil zijn excuses aanbieden tegenover Shelley, zes stemmen was misschien wat te heftig

Terwijl Jens, Franny en Timothy de dieren verzorgen komt Timothy verhaal halen bij Jens over de situatie in het huisje. Jens en Mylène hebben afgelopen avond de deur op slot gedaan toen zij naar bed gingen omdat zij niet dachten dat Shelley het fijn zou vinden om bij hen te slapen. De twee hebben namelijk gisteren al hun stemmen aan Shelley gegeven. Echter werd er ’s avonds bij hun op de deur geklopt. Timothy en Jens vinden dit apart omdat Shelley wel goed gaat met Gerrit, dachten zij. Dan zal Gerrit het vast ook niet leuk hebben gevonden dat ik mijn aandelen in de Mongoolse tent aan Shelley heb gegeven merkt Timothy op. Maar gaat het wel weer goed tussen jullie? Jens schudt zijn hoofd. En legt verder uit dat hij zich in de maling genomen voelde door Shelley. Maar aan de andere kant ga ik haar nog wel mijn excuses aanbieden, want aan de hand daarvan is zes stemmen is ook wel weer heftig sluit hij af. Wordt vervolgt dus…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Ria at 13:27

    Ik wil nog even iets kwijt.Voor de B& B logee’s.Heb je gisteren gezien waar je steeds ging slapen.Wat een zwijnenstal onder Tim zijn bed.Zijn er ooit spullen van hem gewassen? Allemaal vieze schoenen een zwijnnestal is nog schoner.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *