Hebben Mylène en Jens hun zoen bekend gemaakt om Gerrit jaloers te maken?

Hebben Mylène en Jens hun zoen bekend gemaakt om Gerrit jaloers te maken?

Heb jij het gehoord van Mylène en Jens? vraagt Jessie als hij Shelley afgelopen avond tegen komt. Shelley knikt en ze legt uit dat ze er ook niet gek van zou staan te kijken als het een actie is om Gerrit jaloers te maken. Zouden de stemmen op jou een tactiek zijn om jou weg te krijgen? vraagt Jessie vervolgens. Shelley knikt. Ik denk niet dat het dingetje wat er vanochtend is gebeurd de enige reden is waarom ze op mij hebben gestemd legt ze uit. Ik denk dat er meer aan de hand is. Maar wat, dat weet ik niet eindigt ze. Denk jij dat Shelley gelijk heeft?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *