Mylène en Jens geven tegenover Gerrit toe dat ze gezoend hebben

Mylène en Jens geven tegenover Gerrit toe dat ze gezoend hebben

Jens en Mylène hebben Gerrit afgelopen avond gehaald om hem iets mede te delen. We moeten je iets vertellen zegt het tweetal in koor. We hebben gekust zegt Jens. Gerrit is even stil. Gekust? vraagt hij. Moeten jullie lekker doen gaat hij verder. Mylène knikt en ze legt uit dat ze het eerst aan hem wilden vertellen voor hij het via iemand anders zou horen. Ik vind Mylène heel leuk en zij mij blijkbaar ook vervolgt Jens. En toen we dat uitspraken hebben we gekust. Gerrit lacht, ik ben niet anders gewend, dus ja… reageert hij. En voegt eraan toe dat hij het al had verwacht en dat het niets nieuws is onder de horizon. Ik ben niet verliefd op je zegt hij daarna tegen Mylène. Dus veel succes ermee en vooral jij met haar zegt Gerrit wijzend naar Jens. Ik vind het prima, doe je ding zegt Gerrit en hij loopt weg.

Christel, Hiske en Jessie zitten in de silo en Gerrit komt binnenlopen. Jens en Mylène hebben gezoend zegt Gerrit. Nee reageert Jessie met een lach. Wanneer? Gerrit legt uit dat hij het niet weet, maar dat het voor hem niets nieuws is onder de horizon. Zo is Mylène gaat Gerrit verder. Jessie knikt en hij besluit direct verhaal te halen. Met of zonder tong? vraagt Jessie even later als hij het tweetal op het terrein tegenkomt. Met geeft Jens lachend toe. Mylène begint ook direct te lachen. Heeft Gerrit het meteen binnen geroepen? vraagt Jens. En legt verder uit dat het gewoon goed voelde en ze daarom hebben gekust. Ik wil het wel zien zegt Jessie nieuwsgierig. Ik ga een dekentje halen en dan wil ik het zien. Direct rent hij richting de silo om een deken te halen. Wat later legt Jessie een deken over het stel heen. Nou oké dan zegt Jens waarna hij Mylène een kusje geeft. Jessie begint direct te klappen. Heel leuk zegt hij. Ik had het ook wel verwacht. Zullen de twee een relatie krijgen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *