De publieksstem van Brandon zit hem erg dwars

De publieksstem van Brandon zit hem erg dwars

Mylène en Brandon zitten op het Utopia 2 terrein en hij begint over zijn publieksstem. Het zit me wel dwars geeft Brandon toe. Mylène knikt en ze legt uit dat hij de stem in haar ogen niet verdient. Je bent een toffe gast en je maakt mijn Utopia een stuk beter zegt ze. Brandon laat op zijn beurt weten dat hij denkt dat het te maken heeft met het feit dat hij zijn kop heeft laten hangen na het vertrek van Brenda maar dat weet hij niet zeker. Ik ben niet heilig, zoals niemand dat is benadrukt Brandon. Maar toch zit ik dan te denken aan wat ik nog meer heb gedaan en moet verbeteren. Mylène knikt, maar benadrukt dat hij er nu niets meer aan kan veranderen. Kijk lekker naar de toekomst adviseert ze aan het einde van het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Bo Lus at 12:31

    Brandon is een nietszeggend figuur die niks toevoegt. Hij mag blij zijn dat iedereen zo gefocust was op Tim, zodat ze hem vergaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *