De lentekriebelsmarkt gaat bijna van start

De lentekriebelsmarkt gaat bijna van start

Het is een spannende dag voor de bewoners. Over een aantal uurtjes begint de Lentekriebels markt, waar veel bezoekers voor worden verwacht. De meeste bewoners zijn vanochtend vroeg opgestaan om ervoor te zorgen dat alles goed is voorbereid voordat de bezoekers worden verwelkomt. Langzaam komen de marktkramen het terrein op en worden alle kramen klaargezet. Ook de beiwoners hebben een paar kramen, voor bijvoorbeeld de koffie van Hiske en Christel en de lingerie van Shelley.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *