Het is erg druk tijdens de lentekriebels markt in Utopia 2!

Het is erg druk tijdens de lentekriebels markt in Utopia 2!

Voordat de markt kan beginnen, wordt er een briefing gegeven. De bewoners verzamelen zich op het terrein en Hiske neemt het woord. Iedereen heeft knetterhard gewerkt en gezorgd dat alles staat zegt ze. Zo meteen bijna 1000 man, dus dat betekent dat we echt moeten knallen voegt ze eraan toe. De bewoners steken de handen samen en roepen hard, één voor allen, allen voor één! Wat later is het zo ver. De bezoekers van de eerste shift druppelen langzaam binnen. De bewoners begroeten ze enthousiast en ze lijken er allemaal zin in te hebben. Jessie staat zoals gewoonlijk achter de kassa en hij is druk bezig met het verkopen van muntjes. Christel en Hiske zullen vandaag de koffie verzorgen en Merel staat achter haar WRTW kraam. Erik is lekkere frieten aan het bakken en Shelley zal er vandaag voor zorgen dat het haar van de bezoekers wordt geknipt en perfect in model wordt gebracht.

De bezoekers blijven maar binnen stromen in Utopia 2 en de bewoners zetten hun beste beentje voor om er een onwaarschijnlijk succes van te maken. Alle bezoekers zijn enthousiast om hun favoriete bewoner te spreken en daarnaast gaan er een paar ook met hun favoriete bewoner op de foto. Terwijl de kleintjes een rondje maken in de carrousel, zijn Jens, Erik en Adriaan druk bezig met het maken van poffertjes en friet. Jessie verkoopt de mensen muntjes en naast hem proberen verschillende mensen de code van de kluis te kraken. In het midden van het terrein geeft Franny een optreden en Mylène zorgt ervoor dat iedereen wat te drinken krijgt. Het beloofd een goede dag te worden!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *