De stroom valt uit tijdens de lentekriebels markt

De stroom valt uit tijdens de lentekriebels markt

Shelley is tijdens de Utopia 2 markt druk bezig in haar kapsalon. Terwijl ze het haar van een klant föhnt, houdt het apparaat er opeens mee op. Veel bewoners kijken elkaar verschrikt aan, want de stroom lijkt uitgevallen te zijn. Erik besluit om snel in actie te komen en hij haast zich naar de caravan. Hoe kan dat nou? zegt hij als hij in de meterkast kijkt. Alles doet het gewoon voegt hij eraan toe. Hij  loopt vervolgens terug naar buiten en hij volgt het snoer van de stroom. Uiteindelijk lijkt alles het weer te doen? Heeft Erik magische handen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *