De bewoners uit Utopia 2 zijn erg te spreken over hoe de lentekriebels markt verlopen is

De bewoners uit Utopia 2 zijn erg te spreken over hoe de lentekriebels markt verlopen is

De Lentekriebels markt is afgelopen en de bewoners praten na over de drukke dag. Hoe ging het vraagt Gerrit aan Hiske. Ja, lekker antwoordt ze. Net als de andere bewoners zijn Hiske en Gerrit erg blij met de hulp van de vrijwilligers. Superfijn zegt Hiske. Als dank voor hun hulp maken de bewoners een groepsfoto en wordt er een grote teddybeer verloot. Wij willen volgende markt ook graag weer doen zegt één van de vrijwilligers. Daar zijn de bewoners het overduidelijk mee eens, want ze beginnen uitbundig te juichen. Welk bedrag zullen ze uiteindelijk met zijn allen verdiend hebben? Dat zullen we waarschijnlijk later horen…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *