Jessie heeft berekend wat de markt heeft opgeleverd en heeft positief nieuws

Jessie heeft berekend wat de markt heeft opgeleverd en heeft positief nieuws

Terwijl de bewoners afgelopen avond nog gezellig evalueren over de markt onderbreekt Jessie hen met de cijfers. Ik heb echt een fantastische dag gehad begint Jessie tegenover zijn mede bewoners. De rest lijkt dit gevoel met hem te delen. Jessie laat daarna weten dat de bewoners bijna 18.000 euro omzet hebben gemaakt. Hier de kosten van afgetrokken zorgt ervoor dat de bewoners de markt achter zich kunnen laten met een voorlopige winst van €9.230,37. De bewoners beginnen luid te klappen en zijn ontzettend blij met dit voorlopige resultaat.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *