Merel is helemaal klaar met Jessie en uit haar onvrede hierover bij Hiske

Merel is helemaal klaar met Jessie en uit haar onvrede hierover bij Hiske

Terwijl Hiske en Merel afgelopen avond samen tot rust komen van de markt op een bank voor de silo, worden ze gestoord door Jessie. Jessie wil precies weten wat Merel allemaal heeft verkocht aan setjes maar Merel heeft hier niet direct antwoord op. Ze probeert hem uit te leggen dat ze dit eerst moet uitzoeken voordat ze hier een uitspraak over kan doen maar Jessie neemt hier geen genoegen mee. Wanneer Jessie de dames weer met rust laat kan Merel het niet meer voor zich houden. Ik word zo zat van die jongen, ik ben helemaal klaar met die gozer gaat ze geïrriteerd verder tegen Hiske. Waarom raagt Hiske. Merel vertelt haar dat ze echt niks meer van Jessie moet hebben en zelfs af en toe kippenvel van hem krijgt. Ze heeft het idee dat Jessie anderen graag pakt op z’n zwakke plekken in plaats van dat hij iemand helpt. Blijkbaar heeft Jessie haar eerder ook al gewezen op haar voeding en sportgedrag. Daar word ik zo kwaad van zegt Merel. Dat is over een paar dagen wel weer anders antwoordt Hiske nuchter. Echter denkt Merel dat niet. Ik heb het al heel lang sluit ze het gesprek af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *