De bom barst tussen Shelley en Gerrit

De bom barst tussen Shelley en Gerrit

Shelley heeft tijdens de lentekriebels markt commentaar gehad over haar verhouding met Gerrit, vooral nu hij het goed lijkt te vinden met een zekere bezoekster. Shelley besluit afgelopen avond dat het nu genoeg is en ze wil dan ook direct een eind maken aan alle rumoer rondom haar en Gerrit. Ze stapt op Gerrit af in de Mongoolse tent. Shelley laat Gerrit weten dat hij niet meer zo klef moet doen met haar. Gerrit wil hier ook zijn mening over geven maar krijgt hier naar zijn gevoel niet de kans voor van Shelley. De gemoederen lopen vervolgens hoog op tussen de twee waardoor Gerrit besluit dat het nu niet het juiste moment is voor hen om hierover te praten. Echter laat Shelley dat niet toe. Terwijl Gerrit de Mongoolse tent, en daarmee de situatie, probeert te verlaten blokkeert Shelley zijn pad. De twee staan schreeuwend tegenover elkaar. Ik haat je echt zegt Shelley voordat ze toegeeft en de tent verlaat.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. bart at 19:44

    En volgende week heeft ze weer een beurt nodig en kruipt ze weer bij hem in bed. Ze moet niet zeuren als ze geen relatie hebben kan ze hem ook niet claimen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *