Het is een spannende dag voor Dylan en Kaylee, de GGD gaat de tattoo shop keuren

Het is een spannende dag voor Dylan en Kaylee, de GGD gaat de tattoo shop keuren

Dylan en Kaylee zitten in hun huisje wanneer de tattoo shop ter sprake komt. Op deze nieuwe dag zal de GGD op bezoek komen om de ruimte te keuren. Ik ben best wel zenuwachtig begint Kaylee het gesprek. Ik ben bang dat ik iets moet zeggen voegt ze eraan toe. En lat weten dat ze veel van Dylan heeft geleerd maar toch bang is dat ze straks niet weet wat ze moet antwoorden. Ben jij zenuwachtig? Dylan knikt. Kaylee is verbaasd. Dat had ik niet verwacht, jij bent vaak wel zeker daarin vervolgt ze. Dylan legt uit dat hij er ook wel vertrouwen in heeft maar toch wat nerveus is. Ik moet alles gewoon nog even goed doorlezen benadrukt hij. Zal de shop een goedkeuring krijgen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *