Gerrit en Jens zijn in hun element en laten 1 april niet aan zich voorbij gaan

Gerrit en Jens zijn in hun element en laten 1 april niet aan zich voorbij gaan

Het is vandaag 1 april en dat laten Jens en Gerrit niet zomaar aan zich voorbij gaan. Hiske, er hangt trouwens een stukje wc-papier uit je broek. Moet je dat niet weghalen vraagt Jens wanneer Hiske bezig is in de keuken. Hiske lijkt echter niet onder de indruk. Oh, dankjewel. Ik haal het zo weg zegt ze. Gerrit en en Jens kijken elkaar lachend aan. 1 april roepen ze. Hiske lacht. Ik dacht al dat je wist dat het vandaag 1 april was maar ik moest het toch even controleren zegt Jens. Wat later komt Jessie de silo binnen. Je hebt hier wat zitten zegt Jens wijzend naar zijn neus. Ja? antwoordt Jessie en Jens begint op zijn beurt direct te voelen. Hierop liggen Gerrit en Jens helemaal dubbel. 1 april! Zullen de mannen vandaag nog meer grappen uithalen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *