De bewoners uit Utopia 2 vinden een mysterieuze kist, is er een nieuwe bewoner?!

De bewoners uit Utopia 2 vinden een mysterieuze kist, is er een nieuwe bewoner?!

Zojuist is er een mysterieus pakket op het Utopia 2 terrein bezorgd. Is ie zwaar? vraagt Jessie wanneer Adriaan deze aanneemt. Ook de andere bewoners komen kijken. Is het een kist vraagt Franny nieuwsgierig. Al snel begint het speculeren. Zou dit de kist zijn van de nieuwe bewoner vraagt Jessie zich af. Misschien is hij of zij wel al op het terrein! Franny knikt maar benadrukt dat het wel 1 april is vandaag. Kom we gaan kijken oppert Jessie. Hierna rennen Jens, Jessie en Franny als een dolle het terrein op. Is daar iemand? roept Jens. Niet veel later besluiten de bewoners om de kist open te maken. Hennepthee zit erin zegt Christel. En hennepkruiden voegt ze eraan toe. Gerrit begint te lachen. Het is een hippie! Zal er een nieuwe bewoner Utopia 2 in lopen? Of is het een 1 april grap?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *