Shelley en Christel speculeren over de mysterieuze Utopia kist

Shelley en Christel speculeren over de mysterieuze Utopia kist

Shelley en Christel staan op het Utopia 2 terrein wanneer de net geleverde mysterieuze kist ter sprake komt. Wat zie jij voor je vraagt Shelley. Christel denkt na. Iemand die creatief is, want ik zag allemaal tekenspulletjes. En voegt eraan toe dat ze ook denkt dat de dame in kwestie van koken houdt en met een gezonde levensstijl bezig is. Maar het is ook 1 april benadrukt ze. Shelley knikt en vraagt zich af of het niet gewoon een grap is. Het zijn ook spulletjes die wij kunnen gebruiken. Christel vraagt zich af waar het voetbalshirt van Colombia dan goed voor is. Shelley zegt wat later dat de kist behoort tot een vegan die sport en creatief is. Maar ik denk nog steeds dat het een man. Dat zegt mijn gevoel vervolgt ze. Christel knikt. We gaan het meemaken eindigt ze. Wordt vervolgt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *