Christel denkt dat de nieuwe bewoner een man is of is het een afleidingsmanoeuvre?

Christel denkt dat de nieuwe bewoner een man is of is het een afleidingsmanoeuvre?

Hiske en Christel wandelen over het terrein, speculerend over de nieuwe bewoner. Ik denk dat het een man is zegt Christel. Ik denk dat die spullen nergens mee te maken hebben voegt ze eraan toe. Volgens haar is de kist een afleidingsmanoeuvre. Met hoeveel mannen en vrouwen zijn we nu? Hiske begint te tellen. Zeven mannen en zeven vrouwen. Christel denkt na. Het kan dus alle kanten op benadrukt ze. Wat later loopt het tweetal de silo in waar Gerrit bezig is in de bakkerij. Denken jullie dat er iemand binnenkomt vandaag vraagt hij. Christel schudt haar hoofd. Jij wel? Gerrit haalt zijn schouders op en vraagt zich af waarom er anders een kist binnen zou komen. Christel denkt echter ook nog steeds dat de kist mogelijk een 1 april-grap is. Ook Gerrit denkt na. Maar wat is de grap dan? Dat er vandaag geen nieuwe bewoner komt? Christel knikt. Dan speculeren we er allemaal over, terwijl er niks komt. Wat zal er gaan gebeuren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *