Wordt Andrea hoofd van de bouw in Utopia 2?

Wordt Andrea hoofd van de bouw in Utopia 2?

Gerrit, Jessie en Andrea zitten in de silo wanneer Gerrit een idee oppert. Wat zou jij ervan vinden om hoofd bouw te worden? vraagt hij aan nieuweling Andrea. Dat zou ik echt fantastisch vinden antwoordt Andrea lachend. Gerrit legt verder uit dat ze in dat geval wel eerst bij Erik in de leer zou moeten. Dan is het de bedoeling dat je mensen aanstuurt en toezicht houdt op de bouwers voegt hij eraan toe. En zegt dat ze op dit momenteel Brandon hebben als hoofd bouw maar ze eigenlijk iemand anders zoeken. Jessie knikt en legt uit dat ze met name iemand nodig hebben die Erik aan het bouwen krijgt. Denk er over na zegt Gerrit. Morgen is de vergadering. Andrea heeft echter twijfels en geeft toe eigenlijk geen projectleider te willen worden. Wat later komt de ruzie met Merel ter sprake. Ik denk dat het aan jullie beiden ligt zegt Andrea. Waarom denk jij dat jullie zo clashen? Jessie schudt zijn hoofd. Ik denk dat het komt omdat ze verliefd op me is. De nieuwkomer begint te lachen maar geeft toe dezelfde gedachte te hebben. Hoe zal dit aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *