Dylan verrast zijn vriendin Kaylee met hun jubileum

Dylan verrast zijn vriendin Kaylee met hun jubileum

Dylan en Kaylee zijn vandaag twee jaar samen en dat wil Dylan niet zomaar voorbij laten gaan. Hij heeft daarom in het geheim een verrassing voor zijn vriendin geregeld. Hoewel Kaylee nietsvermoedend een training volgt met Adriaan en Shelley, zijn Hiske, Christel en Dylan al druk bezig met het treffen van voorbereidingen. Zo meteen moet iemand pannenkoeken bakken en de iglo moet klaargemaakt worden legt Christel aan Hiske uit. Samen lopen de twee richting de iglo om er een romantische ruimte van te maken. Vet man zegt Dylan wanneer hij het eindresultaat ziet. Alleen moeten we de tafel wellicht iets verschuiven voegt hij eraan toe.

Niet veel later is het moment aangebroken om Kaylee te verrassen. Wat heb jij gedaan vraagt  Kaylee verbaasd wanneer ze de iglo in lopen. Heb je dit allemaal geregeld? Dylan lacht en zegt dat ze lekker mag gaan zitten. Wat lief roept Kaylee. Gaan we pannenkoeken eten? Dylan knikt en legt uit dat hij wel wat hulp heeft gehad om het allemaal voor te bereiden. Nog wat later gaat het tweetal zitten en proost op een mooie avond. Shelley, Christel en Hiske zitten in het complot zegt Dylan lachend. Kaylee begint te lachen. Wat lief van jullie. Je bent een echte gentleman benadrukt ze. En  geeft toe ook iets voor hem te hebben en haalt een brief tevoorschijn. Wat lief zegt Dylan na het lezen. Hierop geven de twee elkaar een dikke kus. De avond beloofd een succes te worden!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *