Heeft Mylène nog wel zin in een fotoshoot voor FHM500?

Heeft Mylène nog wel zin in een fotoshoot voor FHM500?

Mylène zit op de bank in de silo wanneer Shelley aan komt lopen. Ik vroeg me iets af begint Shelley het gesprek. We hebben binnenkort de shoot voor de FHM500 maar je kunt natuurlijk niet verwachten dat we in bontjas gaan shooten. Dat wordt waarschijnlijk lingerie of bikini voegt ze eraan toe. Mylène knikt en laat weten dat ze er in dat geval over na zal denken. Het is natuurlijk wel een andere shoot dan die voor de mannenkalender gaat Shelley verder. En legt uit dat het wel nog steeds hetzelfde is. Stel, je zou niet willen dan wil Franny wel zegt Shelley. Mylène knikt maar ze geeft aan dat ze niet denkt dat het zo werkt. Hoe zal dit aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *