Shelley en Mylène worden verkiesbaar gesteld voor de FHM500

Shelley en Mylène worden verkiesbaar gesteld voor de FHM500

Jessie zit achter de computer wanneer zijn oog op een e-mail valt. Beste Shelley en Mylène leest hij voor. Ik heb leuk nieuws, want jullie zijn ons positief opgevallen voor de FHM500. Dit is een lijst waarin jaarlijks de 500 mooiste vrouwen van Nederland in worden opgenomen. Hierbij wil ik jullie laten weten dat we jullie verkiesbaar stellen. Graag komen wij langs om een fotoshoot met jullie te doen. Als er genoeg stemmen zijn, komen jullie in het magazine. Jessie begint te lachen en besluit om Gerrit erbij te halen. Het gaat over je twee exen zegt Jessie. Of ten minste, je ex en je scharrel voegt hij eraan toe. Hierop leest Jessie de e-mail voor. Nice reageert Gerrit. Wat later lopen de mannen naar buiten om alle vrouwelijke bewoners bij elkaar te halen. Als iedereen verzameld is, begint Jessie te lezen. En vertelt echter nog niet voor wie het bericht is bedoeld. Er staan twee namen bij eindigt hij zijn verhaal. Wie denken jullie dat dit zijn? Christel begint te lachen. Ik denk Shelley en Mylène. Jessie knikt. Mylène begint te gillen. Echt? Wat cool! Zullen Mylène en Shelley een plek in het magazine bemachtigen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 1.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *