Dylan en Kaylee bereiden zich voor op de GGD keuring

Dylan en Kaylee bereiden zich voor op de GGD keuring

Vanmiddag zal de GGD langskomen om de tattoo shop van Dylan en Kaylee te keuren en daarom zijn Brandon, Kaylee en Dylan druk bezig om de caravan klaar te maken. Weet je hoe laat het is? vraagt Brandon. Dylan kijkt op zijn horloge. Vijf voor half twaalf. Brandon begint te lachen. Spannend, jongens. Zelfs ik ben gespannen benadrukt hij. Dylan knikt en geeft toe wel een beetje nerveus te zijn. Wil je alvast alles klaarzetten vraagt Kaylee. Dylan schudt zijn hoofd en legt uit dat hij dit pas mag doen wanneer de inspecteur er is. Mijn machine staat wel al klaar vervolgt hij. Ben jij ook benieuwd naar de keuring?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *