Wie moet Utopia verlaten, Mehmet of Romy?

Wie moet Utopia verlaten, Mehmet of Romy?

Een nieuwe dag is weer begonnen en vandaag staat in het teken van de eliminatie. Wie moet Utopia verlaten Romy of Mehmet? Dat lees je terug in dit bericht.De bewoners verzamelen zich in de loods om te gaan stemmen. Er wordt zoals altijd , weer positief gestemd. De bewoner met de meeste amuletten mag logischerwijs in Utopia blijven, de ander moet per direct naar huis. Nadat Romy en Mehmet plaats hebben genomen bij de zuilen, legt Bas uit wat de bedoeling is. Een van jullie gaat het einde van Utopia helaas niet meemaken vertelt hij tegen de twee genomineerden. Dan deelt hij de amuletten uit en is het tijd voor de bewoners om te stemmen.

Demi is als eerste aan de beurt. Huilend zegt ze Romy dat ze heel trots is op Romy om hoe ze met de situatie omgaat. Ik wil nogmaals sorry zeggen voor de keuze die ik nu ga maken zegt ze huilend, waarna ze haar amulet bij Mehmet ophangt. Fay is de volgende, die direct vertelt dat haar amulet ook naar Mehmet gaat. Toch wil ze nog wat zeggen tegen Romy. Van een papiertje leest ze wat voor. Ik sta achter de keuze die ik heb gemaakt. Romy je bent een Utopiaan waar je U tegen zegt begint ze. En vertelt dat ze trots op haar is. Utopia houdt van jou besluit ze. Ivan is daarna aan de beurt. Zonder veel woorden geeft hij zijn amulet aan Mehmet. Je hebt me gevraagd om jou je amulet te geven zegt hij. Bas is de volgende. Hij zegt dat hij zich had voorgenomen om al zijn keuzes zonder emoties te maken. Jij hebt het me echt moeilijk gemaakt Romy vervolgt hij. Ook hij kiest voor Mehmet. Je mag trots zijn omdat je door ons naar huis wordt gestuurd. Je bent een hele moeilijke tegenstander besluit hij.

Met vier stemmen voor Mehmet is de keuze van de groep duidelijk. Mehmet mag in Utopia blijven en Romy moet Utopia vandaag nog verlaten. Met tranen in haar ogen neemt Romy het woord. Ik wist het natuurlijk al begint ze. Huilend vertelt ze dat ze iedereen wil bedanken dat ze zo lang in Utopia heeft mogen wonen. Ik ga niet met lege handen naar huis, ik neem een hele persoonlijke ontwikkeling mee voegt ze eraan toe. Nadat ze is uitgepraat geven de andere inwoners haar een knuffel en is het tijd voor Romy om haar spullen te pakken. Haar Utopia avontuur zit erop.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 46    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  • knorrie at 12:48

   vorige keer las ik dat Linda en mehmet
   in de finale zouden staan. dit zou ook al bekend zijn. klopt dus ook niet.
   we zullen zien.

 1. Lucy at 11:25

  Wat een lafaards. Iemand die zo lang in Utopia gezeten heeft naar huis sturen. Ik hoop dat er heel veel mensen niet meer kijken naar deze van tevoren bepaalde uitslag. Ik geloof er niet meer in.

 2. Bep at 11:17

  Mijn petje af Romy wat hou jij je goed .
  Emoties tuurlijk die zijn er .
  Twee jaar utopia mooie tyd meid .
  Dank je hier hier voor
  Succes buiten en veel geluk met cemal.
  Jij bend een waardige voor utopia
  Ga met opgeheven hoofd .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *