De bewoners houden een afscheidsfeestje voor Romy en Mehmet

De bewoners houden een afscheidsfeestje voor Romy en Mehmet

Voor Romy of Mehmet is het de laatste avond en daarom wordt er een feestje georganiseerd. Ik ga hoogstwaarschijnlijk morgen dus dan wil ik nog even goed feesten zegt Romy vrolijk. Bas staat achter de draaitafel en draait de favoriete nummers van de twee. De bewoners schenken zichzelf een lekker drankje in en het feest kan beginnen. Tijdens het feest ontstaan er natuurlijk ook verschillende gesprekken. Zo heeft Mehmet met Rienk een gesprek over Romy.

De enige reden dat ik de tweeling nog aan kan kijken is vanwege Romy zegt Rienk tegen Mehmet. En voegt eraan toe dat hij het niet kan verkroppen dat Demi en Fay Romy in de gevarenzone hebben gekregen en daarna poeslief tegen haar gaan doen. Mehmet vindt Romy erg vergevingsgezind en hij weet niet of hij dat zelf op zou kunnen brengen. Precies, ik ook niet. Ik heb diep en diep respect voor Romy reageert Rienk. De twee vinden het knap dat Romy zich zo opstelt en zijn verbaasd dat ze totaal geen wrok koestert. Ik denk dat ze Utopia met een schone lei wil verlaten gaat Mehmet verder. Rienk bewondert op zijn beurt Romy om de reden dat ze zo cool is en altijd het beste in iemand ziet. Terwijl ze gewoon keihard in haar gezicht hebben gelogen voegt hij eraan toe terwijl hij met zijn hoofd schudt. En denkt verder dat degenen die het toekomen hun lesje nog wel zullen leren. Zij doelend op Romy. Is waar een ideale samenleving op gebaseerd is maakt hij zijn zin af. Zij is een beter mens dan ik besluit Rienk.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *