Romy spreekt Bas aan na de nominatie ronde, hij is een emotioneel wrak

Romy spreekt Bas aan na de nominatie ronde, hij is een emotioneel wrak

Wanneer Romy haar eten op eet met de tweeling en Mehmet lijkt ze haar boosheid door de nominatieronde even te zijn vergeten. Waar is Bas? vraagt ze opeens en besluit daarna naar hem op zoek te gaan. Wanneer ze hem in de hangmat aantreft geeft ze hem direct een knuffel waardoor Bas in huilen uitbarst. Mijn boosheid is een beetje weg, sorry zegt Romy tegen hem. Ik heb ook al met de tweeling gekletst, het is allemaal goed. Maar je snapt wel waarom ik zo reageerde toch? voegt ze eraan toe. Bas zucht en zegt dat haar reactie niet meer dan menselijk is. Romy wil niet dat hij zich nog langer rot voelt over de stemmingen. Bas legt vervolgens uit dat het spel een emotionele afstomping is en dat hij er altijd heel rationeel naar kijkt. Echter dat wanneer hij een beslissing maakt hij hier wel heel veel moeite mee heeft. Romy antwoordt dat ze heel boos was omdat ze zich erg genaaid voelde door haar vrienden in Utopia maar dat ze het speltechnisch een hele slimme zet vindt. Bas barst wederom in huilen uit. Ik ben echt niet boos op je, het is goed verzekert Romy terwijl ze Bas een knuffel geeft. Wanneer Bas zijn tranen weer in bedwang heeft wandelen de twee nog een stukje samen. Oké, ik heb niet gehuild. Dat is ons geheimpje zegt hij tegen Romy die hier akkoord mee gaat.

Bas huilt zegt Fay als ze het gesprek van Bas en Romy gadeslaat. Ah zielig reageert Demi. Als Romy en Bas even later uitgepraat zijn komt Romy een kijkje nemen bij de tweeling. Had je een fijn gesprek met Bas? vraagt Fay haar. Het is een emotioneel wrak, hij houdt zoveel van mij hè schudt Romy haar hoofd. En vertelt verder dat ze een erg goed gesprek met hem heeft gehad en alles heeft kunnen uitpraten. Alles wat mij dwars zat heb ik hem ook gezegd en voor de rest heeft hij alleen maar gehuild gaat ze verder. Fay denkt dat ze Bas nog nooit zo emotioneel heeft gezien en stond er even verbaasd van te kijken. Romy knikt en weet dat Bas het er erg moeilijk mee heeft. Dat wist ik vanmiddag al maar ik heb hem even in zijn sop laten gaarkoken, het moest eerst bij mij eventjes bezinken geeft ze aan het einde van het gesprek toe.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 1.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *