Romy bespreekt met de tweeling de nominatieronde, ze lijkt geen wrok te koesteren

Romy bespreekt met de tweeling de nominatieronde, ze lijkt geen wrok te koesteren

Sinds de nominatieronde hebben Demi, Fay en Romy elkaar niet meer gesproken, maar Romy wil hier verandering in brengen en roept hen daarom bij zich voor een gesprek. Ik heb een oprechte vraag begint Romy. Het enige waar ik echt van ben geschrokken is dat jullie…Dat we hebben gelogen onderbreekt Fay haar. Daar schrik ik van hoe goed jullie dat hebben gedaan, daar ben ik zo hard ingetuind gaat Romy verder. Daar is mijn hartje door gebroken sluit Romy haar verhaal af. Fay zegt heel schuld bewust dat ze daar alle begrip voor heeft. Hoewel Romy wil dat er een powervrouw wint, zegt ze dat ze sterk het gevoel heeft dat Bas hier ook mee te maken heeft. Ik zeg niet dat jullie beïnvloedbaar zijn, ik zeg niet dat hij heeft gezegd dat jullie dit moeten doen maar als ik het Utopia terrein verlaat wil ik dat jullie je ogen f*cking hard openhouden benadrukt ze. Romy kan en wil niet geloven dat Bas hier niets mee te maken heeft. Demi geeft aan dat ze het wel met Bas erover hebben gehad maar dat het vooralsnog hun eigen keuze was. Ik weet hoe hij kan zijn antwoordt Romy. Het is een slimme man en nu lijkt het alsof Bas de good guy is, omdat hij niet op mij heeft gestemd gaat ze verder. En heeft het idee dat zij morgen naar huis gaat en wil daarom de tweeling behoeden voor Bas. Het ziet ernaar uit dat Romy geen wrok koestert tegenover de tweeling…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *