Romy vindt troost bij Mehmet en schenkt hem de caravan als hij mag blijven

Romy vindt troost bij Mehmet en schenkt hem de caravan als hij mag blijven

Romy moet het nieuws dat de tweeling op haar hebben gestemd nog even verwerken. Hoewel zij haar eigen stemmen aan Mehmet heeft gegeven lijkt hij degene te zijn die nu voor Romy klaarstaat. Terwijl de twee samen buiten staan hebben ze het over de nominatieronde. Ik weet niet hoe Bas zich voelt zegt Romy tegen Mehmet. Mehmet maakt haar vervolgens duidelijk dat ze daar niet over in moet zitten. Want hoe rot Bas en de tweeling zich ook voelen, ze hebben het wel bewust gedaan voegt hij eraan toe. Romy laat de woorden van Mehmet even tot zich doordringen en beseft zich dan dat Bas haar hier het meest pijn mee heeft gedaan. Ik pas op je meisje quote Mehmet Bas. Romy voelt op haar beurt de bui al hangen en wil daarom Mehmet een schenking doen. Als ik morgen wegga wil ik dat jij de eigenaar wordt van de caravan zegt ze. En benadrukt dat ze zich erg genaaid voelt door de tweeling en Bas en voelt er daarom niets voor om hem aan een ander te geven. Ze doen echt alles om te winnen reageert Mehmet die haar verzekert dat hij de drie hiermee gaat pakken. Hoe zal Mehmet de tweeling en Bas deze keer gaan dwarsbomen mocht hij in Utopia mogen blijven?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *